New born baby

Salam mommy.. Ada tips tk untuk kuning baby turun ? Hari pertama pegi 9, kedua Naik 11.. sy bersalin czer, bukn ape susah untuk ulang alik hospital hari2..

2 Các câu trả lời

klau saya cukur rambut baby bg pnas kuning hilang.. mandikan baby dengan mandian kuning (beli kt kedai ubat cina atau shopee) then pagi balik klinik 8-9am kenakan bby dengan cahaya matahari pagi dalam 15-30minit.. buka bju tau

3y trước

mnyusu pun kne kerap.. bg bby buang panas demam kuning melalui najis kecil dan besar.. si ibu yg menyusu badan pun perlu minum air sekurang-kurangnya 3 litter

kerapkan menyusu sis .. bg baby berak kencing kerap .. nnt kuning akan hilang melalui najis dia .. petua lain mandikan dgn daun dukung anak .. anak sy bt cmtue .. alhamdulillah makin berkurangan