Angin sejuk (macam bentan)

Salam mommies,, Saya nak minta pandangan sikit, adakah normal wanita hamil mengalami seram sejuk kadang sampai menggigil macam orang kena bentan??? Saya first time kena last days Ramadhan lalu.. sikit angin pun xboleh kena.. then seharian duduk dalam bilik berselubung.. Kakak saya pesan dkt suami utk tungku kan saya.. baru lega sikit.. alhamdulillah dapatlah beraya dengan tenang...

1 Trả lời

Masa awal kehamilan sy pernah rasa sejuk2. Memang menggigil badan. So sy syak demam biasa je lah. Tp memandangkan risau dgn baby kat dalam sy jumpa doc. Rupanya kena kencing kotor. Padahal takda rasa sakit pun masa kencing. 😅

5y trước

Ur wlcm. Harap puan dan baby sihat2 saja. Dijauhkan daripada segala keburukan. 😉