Saja nak luarkan hati

Sy sedang Cuba nak hamil but smua sekeliling sy cam X okay ja...smua fikir sy ni gila ke APA..nak cepat pregnant...sy kahwin suami beza 13 tahun...so u org Cuba fikir...klau sy anak2 gap besar..waktu mereka masuk sekolah rendah ja ayah mereka da 50 lebih...sedih ke tak...so sy duk sedaya upaya sy duk Cuba nak hamil...but doctor kata sy pcos...skrg sy duk still breastfeed anak sy umur 1 tahun 4bulan...sy skrg period da 60 hari lambat... selalunya cycle sy dlm 45 Hari..X pernah kurang atau lebih...sy check2 upt sekali Mai faint...then negative Aja...X faham la...in between..Mai spotting pink ke coklat utk tiga Hari but waktu pi tandas ja..seluar dlm pun clean...beberapa Harini duk sakit belakang pening ja...but check neg...sakit Hati ke tak...APA SY nak buat....bunuh diri...rasa cam Tu ja...stress sedih takut byk lagi.. Ya Allah tolong la sy...

2 Các câu trả lời

Mama jgn stress ok. Kita ni mama klu pikir nak sedapkn hti org je kita yg nanti jd parah. Bismillah je mama gi hospital. Buat check up sakit puan. Be positive ok. Dan last not least, sy bkn org yg lyk nak nasihatkan mama, tp sy pgg nasihat mak sy, biar ank sedikit tpi berkualiti. Biar ank 1 mama, tp dia lah nnti yg mjg kita bila dah tua dan mdoakn kebaikan utk kita baik sms kita hdup @ slp mati. Always be happy. Mama kuat. Jgn putus asa ye mama. Didoakan moga lncr dpt zuriat yg soleh solehah lps ni InshaAllah ❤️

kalau boleh sis pi check hospital supaya senang. sis jangan stress stress. jangan pedulikan org lain. inshaallah kalau ada rezeki, ada second baby tu. yg penting emosi sis