keluar darah sedikit

salam mommies,ada x yg ada pengalaman keluar lendir/keputihan campur darah skit semasa mengandung ? skg sy dah masuk 27w 2 hari lepas perasan ada spot darah hari ni time mandi pun perasan ada darah skit dah jumpa doc and scan so far baby ok tp sy masih risau ?

1 Trả lời

Sy ada pengalaman masa mengandung ank kedua. Mula2 keluar fresh blood. Perfi emergency doc kata semua ok. Bby sihat. Lepas tu sy mula spotting smpai kandungan nk masuk 7 bulan spotting stop sendiri. Risau sangat sbb kandungan sebelum tu sy gugur. Tp alhamdulillah bby sy selamat smpai 9 bulan. Dah lahir pun sekarang dah 7 bulan kat dunia. Hehe. Tips sy saya tak pernah skip makan ubat & banyak rehat. Selain tu doa banyak2 supaya kandungan selamat & sihat sampai bersalin. Keep positive sis ❤️