Scan perut baby kecik

Salam hi mommies Ada tak mommies masalah macam saya?semalam pergi scan di KK ..Dr kata perut baby kecik,tpi yang lain ok...bila dah dgr mcmtu perasan tu terus mcm down...usia kandungan sekrg 28 minggu 3 hari ..berat 1142g normal tak ?

Scan perut baby kecik
2 Các câu trả lời

wsalam, doktor tak kata apa2x kan?, sbb saya pun mcm tuh juga, problem kan perut. tapi okay je. sbb doktor kata mak ayah dia jenis kecik . jarak sikit je takpa .

2y trước

inshaAllah takda apa tuh. sbb saya pun mmg mcm awak, lagi byk lari time scan kt kk, tapi bila scan kt klinik biasa, tak lari byk juga. gpun perut mmg susah sikit nak ukur, sbb lembik sikit.

Overall parameter nampak ok tu. Berat pun ok.. dont worry anything doctors will tell u/refer..as long as takde, should be ok

2y trước

hope semua okaylah..hm...2 minggu lagi repeat scan dan Dr kata if ada masalah terus refer ke hospital tisu IUGR ..😌dulu masa anak first ,kandungan 28w pun check kt kk,scan air ketuban kurang.... berdebar² jantung dgr..refer ke hospital check air ketuban okay je cukup.. lepas balik checkup je terus fikir macam2 risau kt kndungan..