Size perut baby kecik

hi mommies. saya dh 28weeks bila scan kk, doctor ckp perut anak saya kecik skit dlm 26weeks. dr dh suruh saya refer hosp next week. ada yang macam saya tak? apa ptt saya mkn utk besarkan perut baby? #firsttimemom

2 Các câu trả lời

Saya pun sama. Tapi lagi jauh. 30weeks tapi scan baby perut baby 25 weeks. Esok saya ada appointment doktor. Dan masa scan kat kk, doktor nampak air ketuban kurang.

saya pun same. dr kk refer saya jumpa pakar sbb saiz perut baby kecik sikit.

1y trước

belum...doktor kk set appointment next week