Cara atasi gatal

Salam mommies,,ada Tak cara or ubat tok atasi gatal² di celah kelengkang? Tiap mlm tanpe sedar sya mesti Garu🥹 esok pagi tgk da melecet😭 kawasan celah² tu mesti berair..sya da cube untuk Tak Garu tapi mcm takbole🥲#firstbaby #pleasehelp

3 Các câu trả lời

buat sitbath n cari krim kt farmasi .. nak mudah try guna pencuci dri jrm bonda rozita tu sy guna alhamdulillah. gatai2 dh xde dh.. keputihan pon kurang. .. berangin sejuk2 ja selesa 🥰

2y trước

setakat ni sy guna okey ja... lg2 klau bhgian pelipat kelengkang tu .. sy mudah jd luka klau pkai spender lama lama. guna pencuci tu dh xde dh luka2 tu.. klau x jenuh brgaru smpai brdarah.. 😊 lepas cuci tu.. biar skjap bgi rsa brangin tu.. bilas n dap dap dap ngn tuala bgi kering bru spu krim.. cream sy guna sudocream nappy baby tu... 🤣 sapu nipis2 ja.. klau kuat brpeluh dap skit dgn bedak amnesia.. sy buat cmtu seminggu dh kering dh luka kat celah tu

Ambil gmbr nnt tunjuk kt doc. Better dpt kn rawatan sebelum lg merebak

Jumpa doktor ya, dapatkan ubat sesuai.