Gatal dan melecet bahagian celah peha

Hi..nak tanya sesiapa yg pernah atau sedang mengalami masalah yg sama dengan saya..bahagian celah peha saya gatal dan melecet sampai luka..macam mana cara nak atasi..? Da pegi klinik..doc bagi ubat salap zinc oxide tapi cam xde effect..bila berjalan tu kne line panties tu ya Allah sakitnyeeee..now sy dah 34w..

2 Các câu trả lời

Seluar/ panties ketat ke? Kalau ya, elakkan. Elakkan makanan manis dan tinggi karbohidrat. Tengok perubahannya.

sama lah saya pun , taktau nak buat macam mana lagi 🥲