heartbeat x nampak

Salam mommies..actually kndgn sy 7 week 5 day tp Dr pakar kira dari 1st period bkn last period so katanya sy ptut da 8+ week. Td scan atas bwh nmpk yolk scan + kantung tp heartbeat belum ada dan bacaan scan kndungan ialah 6+ week. Adakah normal?? Dr bg ubat duphaston hingga temujanji next week scan lg n sbb sy ada sjarah misscarriage 1st. Doakan kndungan sy baik2 sj ya mommies suma. #1stbaby

5 Các câu trả lời

normal sbb bru 7w.. sy dlu 7w pun tak nak apa my 9w bru scan npak

Amin. Semoga ibu dan baby sihat inshaallah 🤲🤲

in sha Allah semua baik2 saje ye.

semoga di permudahkan sis

aamiin