first time preggy

Salam mommies2 semua. Saya first time preggy and dah tak lama nak bersalin. Ada tips tak untuk mudahkan bersalin. Skrg minum minyak kelapa Dara satu sudu sehari sbb org ckp tu mudahkan bersalin. Betul ke? And lg satu air selusuh tu mmg kena buat ke?

2 Các câu trả lời

Hi mommy. Air selusuh minum time dh sakit. Sy minum ms 5cm, tak smpai sejam dh 10cm. Tp sakit gilo. 😂 Sbb Tu misi xbg minum sebelum sakit. Takut bukaan takde lagi tp sakit je lebih.

Amalkan urutan prineum pon ok sis...lps tu kerapkan bersama....