Baby gigit nipple

Salam hi. Mommies2 ada tips tak mcm mana nak bagi baby tak gigit nipple smpai luka2? And ada ubat tak utk nipple. Rasa trauma nak menyusukan. Anak 11bulan gigi baru 4batang. Dah cakap dgn nada yg lembut jgn gigit end up anak cebik nangis 😓

2 Các câu trả lời

Sapu dgn susu bdn je sis. Insyaallah cpt sembuh. Sy pun skrg anak da 1y7m gigi da full still bf. Kalau die gigit sy cubit hidung die pastu die lepas gelak² 🤣🤣🤣

sy guna nipple cream. ada mcm2 brand puan boleh cuba. ada org sapu dgn susu badan. yg tu sy x pernah cuba. semoga membantu