physical baby

salam mommies. sye 1st pregnant 14weeks. Mabuk masih x hilang lagi. Makan pun xde selera mana jadi saya banyak baring. saya nak tanya betul ke kalau bnyk baring time mngandung ni nnti anak malas lpstu fizikal kpala baby panjang? Mak sya selalu kata jgn baring sbb alasan y sy bagi tu. Betul ke? Any experience boleh share?

2 Các câu trả lời

Sma mcm sy sis tp baru masuk 8 week..mabuk tak bole bwa bncg..asyik baring ja..tp baring kena menyiring.klu telentang rsa loya..mertua xckp apa2 pun kata xbole byk baring..lg pun dktr saran kn bykkn bedrest pda awal kehamilan..😊

5y trước

😅 sma2 lha kita mendidik anak2 spya xmenjadi malas😂

Sama mcm sy sis, selera mkn, alahan masih lg xhilang... Tp xd plk org tua bgtw cmtu klau byk baring.. Hihi.

5y trước

Itulah....hari2 cakap bende y sama. Dari x ambik kisah..jadi terpikir..runsing jadinye. kite x larat. Dgn nk mual..so amik inisiatif baring nak rest.😅. Tapi di katenye nnti anak malas...kepala panjang..adoiii