Botol susu

Salam mommies, sy tgh cari botol susu yg putingnya kecil & anti colic unt bby 2 months.. n 150ml.. jenama apa yg okayy.. ? ☺️

Botol susu
30 Các câu trả lời

Terima kasih semua yg bg feedback.. sy beli pigeon 160ml, teat ss (unt newborn) mmg lembut putingnya.. baby x confuse bila breastfeed dan bottle.. in sha Allah... sy akan try and error unt bottle yg lain nnt.. mini love unt mommies

5y trước

Hai.. Pigeon puting dia akan kluar air bila baby suck je kan?? Huhu sorry ye sy 1st pregnancy masih survey botol yang bgus

Puting apa yg baby selalunya terima n x reject ye.. Sy dh nk start kje jd nk bg susu ebm dlm botol utk bs, puting apa yg ok ye.. Dh try nuk, anakku n 2..3 jenis lg baby xmo huhu

Anak saya suka nuk puting latex. dlm dok cari saya dh beli botol pigeon avent. kalau nak beli boleh la pm saya. botol & puting try skli je. conditions still okey. mcm baru.

Sy Guna pigeon yg botol kuning tu.. dekat gelung tempat cucut tu warna kuning..best lembut cucut tu ..dulu guna Aven tapi Baby memilih x suka

Sy pakai brand mam. Boleh google kalau nk tau yg mana satu. Alhamdulillah baby takpenah colic

Try guna narrow neck anti colic ( Dr brown)

Pigeon. Last time guna avent tp flow mcm laju utk baby

5y trước

Aah newborn.

Sy guna pigeon peristaltic plus wide neck

Pigeon, anak kita suka puting dia, selesa

Sy guna pigeon narrow neck anti colic