Kencing Baby Campur Warna Pink

Salam.. Mommies, sy nk tnya.. Kalau baby kencingnya bercampur warna tu mcm mana ye? Ada apa2 tips x untuk xbg dia kencing lluar warna tu?

Kencing Baby Campur Warna Pink
1 Trả lời

Bby kurang menyusu ke ek?? Or hydration?? Klu kurang bg susu better sis kerap menyusukan dia...sian dia..sakit tu klu kena mcmtu..

2y trước

kalau betul cara puan bg anak minum air kosong dan susu seckupnya . in shaa Allah.. esk dah ok dah..janji bagi ank minum sekerap yg mungkin supaya dia tak alami hydration.. or buat dia makanan mcm sup2 ke ms bg dia makan. jnji ada air dan brkuah supaya cecair dalam badan cukup dan x dehydrated..