Keluar darah beku

Salam mommies ♥️ sy nak tya pndapat momy semua.. skrg sy hamil 6w2d.. pgi tdi sy ada keluar darah beku agak sdikit shja pastu lendir wrna koko cerah gitu tapi perut xda rsa sakit2 plk, normal ke pd trimester pertama ,patut ke sy ke klinik buat ultrasound n klo buat ultrasound dh npk ke heartbeats. Tq mommies ♥️

2 Các câu trả lời

lain org lain keadaan...ada yg normal bg org tp xnormal bg kita...sbaiknya jmpa doc...doc akn cek bwah...kdg2 itu ancman kguguran wlaupun xskit......doc akn bg ubt kuatkan rhim...bedrest ...sy doakn sis dn baby shat dn kuat shingga ckup bln brsalin amin

1. Darah tu kadang2 janin bru nak menempel sbb tu kluar spotting. Sis monitor tgok ade kluar lagi tak nnt. Asalkan x de cramp perut yg teruk should be ok. 2. Sye mse buat tvs (scan dri bawah) mse 6w alhamdulillah da nmpak kantung and heartbeat 🤗

5y trước

Oyke..InsyaAllah moga sy n baby pn xda ape2.. sy skrg patut ke klinik jp doc ke sis sb skrg dh xkuar dh drh