Alahan teruk..kencing kotor dan skng sangkut GDM

As salam mommies. Skng sy preggy 16w. Pg td dpt tau sangkut GDM. Slase ni strt BSP. Mslh menimpa2. Kencing kotor xsettle lg..brt bdn pn makin menurun sbb alahan. Skng ni sangkut GDM pulak. Doakan sy dan baby ok2 je ye. Kdg2 mri down jgk ble ingt mslh ni. Strt dr alahan truk..sangkut kencing kotor & skng sangkut GDM. Ya Allah ?

2 Các câu trả lời

Sama cm saya2 dh kena insulin 2 mggu..xnk tpksa buat ccuk sdri...skit mmg skit tp dh tpksa utk kshtan ank...

Sbr ye sis...allah xkn uji sis klu sis xmampu... Try amalkn minum air barli sis utk bersihkn kencing kotor tu... Jgn buat manis2 nnt naik lg gdm tu... Cbe kawal mknan or minuman manis2 tu... Lbhkn minum air kosong... Smg sis n baby baik2 aje n sntiasa dlm lindungan allah...

5y trước

Sama2 sis...