SANGKUT FIRST GDM

Pregnant baru 11w5d,dapat tau sangkut gdm. Sedih pulak rasa. Alahan tengah teruk, air manis x minum, nasi kurang. Ingat x sangkut. Rupanya sangkut 😭😭😭.terus jadi x tau nak buat apa. #firstbaby #1stimemom #pregnancy

2 Các câu trả lời

pmbawakn tu sbar ye.. doa yg baik²

4y trước

Gdm ni memang sampai bersalin ke 😢? Boleh hilang ke macam mana ya? Betul2 x tau ni. Esok start cek bsp

sama ☺️☺️☺️

3y trước

Alhamdulillah. Saya dah selamat bersalin 2/07/2021. Baby dah 4 bulan. Perjalanan sebagai ibu gdm 😁. Alhamdulillah jugak sebab dah minum air gula selepas bersalin, saya bebas kencing manis.