anak berlendir

salam mommies semua...anak sy umur sebulan lebih, dia muntah bnyk sngt lepas tu dkt leher dia mcm ada lendir buat dia x selesa bila baring..sy risau, momies2 ada pengalaman mcm ni tak? mcm mna nk buat... maaf mungkin soalan remeh sy xde pengalaman lg.. #anakPertama

2 Các câu trả lời

Hai. Mcm anak saya umur 2 bulan. Mungkin sebab baby awk selalu telan muntah dye atau tsedak susu. Saya sapu Minyak AO Waleet untuk baby sy. InshaAllah berkesan. Blh wassap saya 0145039731

2y trước

ye bby sy baru² ni kuat sngt terdesak susu .. mcm mana atasi ?

Sentiasa pastikan leher baby kering. Ngiringkan baby