Pergerakan baby

Salam mommies semua. Sya dh 24weeks. Confuse nak tau pergerakan baby tu mcm mana? Kdg2 dpt rasa denyutann nadi tu. Kalau tendang xtau mcm mana? N mmg rasa tu tak selalu ke waktu2 begini

2 Các câu trả lời

Saya time 18 weeks dah rasa kuat dah kick dia, skrg dah 21 weeks lagi kuat dia gerak, smpai suami letak tgn kat perut pon dia teruja tgok. Cuba sis goyangkn perut sis lembut2 dan ketuk dgn jari. Saya buat camtu terus dia gerak hehe, moga urusan kita semua dimudahkan ye amin🤲🏻❤️