Tulang punggung

Salam mommies semua, siapa sini kandungan 4 bulan ada rasa sakit punggung belah kanan & sakit gusi. Tulang punggung ni bila time kita bongkok nak tegak badan balik tu, rasa sengal and mencucuk tulang tu. Ni memang simptom pregnant atau ada infection pada air kencing eh ? Help meeee 😩#bantusharing #pleasehelp #1stimemom #seriusnanya

1 Trả lời

sb pregnant tu sis. huu. sakit gusi tu p la cek dkt klinik gigi. kalau x thn sgt, nnt dia bagi ubat