Jamu masa berpantang

Salam mommies semua.. sebelum ni anak saya ada kuning jadi saya tak makan jamu , lepas je bebas kuning saya makan jamu . Jadi ada kemungkinan ke baby akan kuning balik ? Saya risau jugak tapi mak saya suruh amalkan jamu jugak untuk dalaman. Macam mana eh ? #Sory jangan kecam #Sekadar bertanya

5 Các câu trả lời

Biasa jnkitn kuning akn berlaku pd dua mnggu sje.. so nk mkn jamu lps kn jaundis dye turun dn ok.. tpi klau dh ok mkn jamu jaundis tu xkn dtg blik smula.. ape pn kekl Kn beri ssu bdn sepenuh nye..

Insha Allah boleh mkn jamu. Adik ipar sy start mkn jamu lepas baby free from kuning... Alhamdulillah ok

Kalau dah xde kuning boleh ja makan jamu,kuning xkan dtg balik..

Setau saya kuning kalau dah hilang tak kan datang balik

Xde kuning dh klu dh bebas😅