Baby 24 hari tak pass ujian pendengaran

Salam mommies semua, pernah tak sesiapa yg anak dia tak pass ujian pendengaran? Mommies buat apa ya? Possible tak next appointment pendengaran baby lulus.. risau betul skg ni 😔 check pada usia 24hari, next appointment lagi 2minggu #Buntu #SeriusTanya #bantusharing #newmom

1 Trả lời

selalunya tips yg diberi is sblm buat test, bg bby nyusu dan kenyang so bby dlm keadaan tenang masa buat test

7mo trước

Oh kalau baby macam sedar tak sedar tu pun boleh ganggu test jugak ya? Tula harap appointment next ni lulus la.