KIRAAN BABY KICK

Salam mommies semua, nak tya minggu ni sy dah start kene buat kiraan pergerakan baby...macamane dikira baby kick ya? Pergerakan mesti kuat ke atau sikit2?.. sbb kadang2 xperasan sgt bby kick..tq

3 Các câu trả lời

Start esok saya pun dah kena buat kiraan pergerakan baby, nurse di kk kata cukup dia bergerak 1 pusingan baru kira 1 pergerakan .. tp mcm mana saya nak tau dia dah hbs 1 pusingan? Sebab rasa dia kick je 😄, please ajar sikit mommies-2

asal ada gerakan sis, xkira lembut ke kuat .. sbb nnti dh 33w ke atas gerakan bby kdg2 lmbut kdg2 kuat sbb pgrkkn dia tbatas dlm sana .. mcm sy, even 2 3 kali gerakn dlm 1jam pun sy kira 1 je

Bg sy, jrk 1jam.. pantau bby kick skli