Vaccine dua bulan demam tak? Ada cara elakkan demam?

Salam and hi mommies semua. Ada yang dah experience vaccine 6 serangkai untuk baby 2 bulan tak? Sebab my baby appt vaccine dengan kk 10/7 ni so nak buat preparation in case anak demam ke apa. Tengah risau ni maklumlah hati tisu. Please share tips thank youuu

2 Các câu trả lời

wsalam.. sy bru lepas cucuk 2 hri lepas.. alhamdulillah x demam.. nurse ckp kalau nyusu badan payah nak demam.. dia cuma merenget x selesa jer tempatt cucuk tu