kucing

Salam mommies, saya nk tanya ada tak kat sini yg preggy tapi at the same time bela kucing? Ada pape bahaya ke utk org mengandung? Sy ada seekor sj kucing dan tak tidur sama pun. Cuma time siang and sebelum tidur ada la gomol2 dia kasi manja sebelum letak kt tempat tidur dia. First pregnant so tak tau. Nak tanya doktor appointment sebulan lagi .

45 Các câu trả lời

Saya siap jadi bidan g..😆tolng lap...bby meow, kucing sya beranak ank pertama. Yg si bapak kucing memalam mai tdo ng saya.

5y trước

Haha comelnyaa . InsyaAllah mudah mudahan takde pape lah ye. Terima kasih 🙂

Sy bela kucing, boleh je pegang2 tp jgn cium, jgn bersihkan tempat taik dia, suruh suami yg buat sementara mengandung ni

Sy ada. Slalu main dgn kucing . Kucing baring kt riba sy. Sbb mmg sayang kucing kn nk jauh dari kucing mmg xleh

Saya ada dua ekor..suka sgt golek kat kaki time mkn..tp sya tk lah dkt2 risau pulak bg mkn tnpa sentuh sj...

bela kucing boleh tp kena jaga kebersihan dan tahi dia jangan awak settlekan. minta orng lain uruskan.

Tengok antibody seseorang tu jugak awak. Bakteria dari najis kucing tu halus & bahaya.

Sy pun bela kucing sekor. Tapi kawasan bilik kawasan larangan. X bole bagi masuk 😂..

Sy bela 4 ekor.. Alhamdulillah ok je.. Cuma najis diorg suami yg setelkan.

Saya ade 2 ekor kucing. So far alhamdulilah je sis. Xde pape la..

Xsilap najis dia xelok utk preggy mommy