kucing

Salam mommies, saya nk tanya ada tak kat sini yg preggy tapi at the same time bela kucing? Ada pape bahaya ke utk org mengandung? Sy ada seekor sj kucing dan tak tidur sama pun. Cuma time siang and sebelum tidur ada la gomol2 dia kasi manja sebelum letak kt tempat tidur dia. First pregnant so tak tau. Nak tanya doktor appointment sebulan lagi .

45 Các câu trả lời

Xde ape2 tu

Saya dari first pregy sampai dh 8 bulan ni.. Siap beranak lagi 2 ekor mak kucing ni 😂 sejenis mmg suka sgt dgn kucing

Kucing tu pun perlu kena vaksin spaya tak mmbawa kuman yg mrbahaya

Time mengandung, lbih baik jgn bela kucing.

Insha Allah xde apa2 kalau kucing yg kita bela mmg ambk vaksin. Tp try elakkan cuci najis kucing. Mtk suami tlg buatkan.