Masih tak period

Salam mommies. Saya dh lewat 2 minggu tak dtg period. Last haritu masa 9/9. Dah check pregnancy test tapi negative. Symptoms pregnant pon takda. Normal ke kalau lambat period ya? Risau pula kalau tiba2 pregnant. Sy takda makan apa2 supplement utk pregnant.

1 Trả lời

Cuba guna clearblue digital. Boleh beli dkt farmasi or watson.. Sbb dia kan tulis terus smada pregnant atau x. If pregnant dia siap bgtau dah brp mggu. But mahal skit. Dlm rm39