Kandungan Ghaib

Salam mommies.. pernah dgr x ttg kandungan yg tiba2 ghaib (hilang)? Sy dah 11w, msa cek up hrini, scan, rahim sy tiba2 kosong. 4 doktor scan. Last2 diorg ckp sy silent mc. Sbb xda bleeding n cramping. Sy xtahu dh nak buat apa skrg. Air mata xblh klua lg. Rsa ditampar kuat dgn sesuatu. Allahu..

2 Các câu trả lời

Pernah. Mak sy dlu pernah jd cmni. Ngandung twins. Kandungan ghaib jgk

Allahuakbar... Skg mcm mne? Hrp semua baik2 je. Dh dptkan 2nd opinion?