Pregnancy supplement (1st Trimester)

Salam & Hi Mommies ! Now I’m 2 months pregnant, ada tak supplement yang mommies amalkan untuk kekal bertenaga selain folic acid & susu ibu2. Saya plan nak take supplement since saya bekerja, saya cepat penat sangat-sangat & lapar hampir setiap jam & mengantuk takleh nak bincang.. Saya prefer supplement yang tidak mengandungi gula, sbb saya nak control gula during pregnancy. Prevention is better than a cure gitueee kan.. so, nak berhati2 je.. ada yang suggest jus & etc2.. tapi, semua tu ada gula. Saya jadi buntu nak consume supplement yang mana. Please mommies share supplement yang takdak gula 🥰

1 Trả lời

kalau nak amalkan supplement ni better refer pada doc. mcm saya amek shaklee set mengandung. saya tanya doc, doc kata okay je jadi sy teruskan je. cuba puan tanya dulu doc puan mcm mana.

4y trước

Baik sis.. nt sy refer doc.. tq share tips 😁