Spotting coklat

Salam mommies, nk tanya .. saya 38w6d harini, g toilet baru jp ni keluar spotting coklat mcm dlm gambar.. tanda nk bersalin ke mcm tu ya.. tp tkde rasa sakit apa².. #firstmom

Spotting coklat
7 Các câu trả lời

Tanda nak bersalin rasanya sis . Smoga dipermudahkan urusan bersalin nnt sis. Saya 37w3d blum ade tanda lagi ni. Berharap ade tanda2 la sblum bersalin nnt hehe. Risau sbab skrng kerap mengeras je perut ni

MashaAllah nak bersalin tu puan. semoga selamat dpermudahkan semuanye. Sy hari2 tunggu tanda nak bersalin ni 37 weeks 5 hari ☺️

Ni tanda2 Nak bersalin Ni sist ..sptutnya kalau dah fasa2 tunggu Hari lgi ..kalau keluar drah Ni mmang Nak brsalin dah ni

Maaf nak tanya kalau keluar tanda ni berapa hari ye nak bersalin? Saya 39w2d baru keluar tanda mcm ni

9mo trước

kalau sy bru ni dkt 5 hri jgk.. tp ikot org jgk sis

Otw bersalin da tu sis. Semoga selamat sis dan baby ya. chaiyokk mommies😊

Ya, boleh jadi. Pergi hospital ya.

Alamakk, cepat ke hospital