Spotting atau discharge??

Salam mommies.. Nak ty lah klu mcm ni spotting ke normal discharge ea, ke keputihan.. Last period 28/8 keluar 3 hari je then after that 3-4 hari keluar coklat² tp sikit² je. Skrg ni perut tiap² bloating xle nak bawa bincang, cramping pai ke belakang sakitnya. Tp bila test UPT results -ve. Ada x mommies² dlm ni yg prnh jd mcm ni?? *** If mommies² jenis yg sng kembang tekak pls jgn tgok gmbr ye. Dh psn tau awl² ?

Spotting atau discharge??
4 Các câu trả lời

Wassalam. Nampak macam ada darah sikit. Boleh jadi period tapi mungkin juga spotting. Mungkin boleh buat UPT lagi sekali, buat awal pagi.

5y trước

Pg ni dh buat, first urine tp -ve. Kena repeat lg seminggu kot.. Doakan sy ye sis ☺️

Tak sempat baca caption lagi dh nampak gambar nya terang terang dulu sis.. 🤭 boleh pilih option sensitive photos dlu sebelum post..

5y trước

Hiii.. Ha'a lh.. lps edit td lupa plak nk click sensitive photos tu 😅 Maafkan sy ye mommies² 🤭

Macam keputihan

ni bukan spotting. spotting warna coklat campur putih. kalau spotting yang warna merah tu panggil fresh blood and jumlah dia patut tak banyak. tapi kalau fresh blood ada risk kandungan tak ok. keputihan macam ni tak normal. ada possibility ada infection. keputihan normal patut warna putih saja takda bau atau gatal. if macam ni kena jumpa doc and dia akan check ada jangkitan ka tak. then dia akan bg ubat masuk ikut bawah. try tgk next due period ada period lagi tak. kalau tak period confirm pregnant and boleh try upt lagi.

5y trước

O yeke. Sbb x prnh keluar mcm ni, actually de kaler putih mcm putih telur. Sbbkn lighting de jd mcm kaler yellowish gitu. Xde bau, gtl or any symptoms of infection. Dh 4x pregnant so far xprnh keluar mcm ni before atau masa preggy and after. So tu yg blur xtau pe.. hiiii Apa²pn thanks sis. Sy monitor dlu dlm beberapa hr ni tgok cmne baru g jmpa doc, al maklumlah husband ssh nk cuti 🤭Doakan ada rezeki sy kali ni ☺️