Spotting coklat

Nak tanya, sya dh 3 hari keluar spotting... X banyak... Sehari dlm setitik je dekat pad... Xde rase sakit perut mcm nk period ke ape... Cume 2, 3 hari ni rse pening lalat nk pitam... Last period bulan 8... Period sye x tentu sbb ade pcos haritu... Bleh bg pendapat x mcm mne keadaan sye ni... #pleasehelp #ingintahu #seriusnanya

3 Các câu trả lời

Mungkin pregnant. Sebab sy pun masa berapa week tu ada kluar spotting. N nipple sakit sangat. Berdenyut2. + kulit muka mengelupas. Tp test upt naik double line. Sis kalau nak double confirm, g klinik. Kalau ikut last period bulan 8, mybe dah 2-3 bulan dah ni.

2y trước

dh buat upt pagi td... tp still -ve... nipple start semalam rse sakit bile sentuh... rse mcm nk period, tp area puting je pedih, kalo nk period sye biasa rse mcm bengkak breast... spotting xde dh ari ni... nanti nk pegi cek kt klinik jgk... sbb sye ade masalah pcos... period mmg x teratur....

Pergi klinik dan scan dulu kat rahim. Tak nampak boleh buat transvaginal scan. Scan belah bawah

Try buat upt sis. kdg spotting coklat sbb darah implantasi.

2y trước

dah buat upt semalam... tp -ve... nipple tibe rse sakit plk... hari ni spotting ad lg cume x lekat kt pad... sikit sgt