BERAT BABY LAMBAT NAIK

Salam mommies nak tnya bby sy nak masuk 3bulan dh, tapi berat naik tk smpai sekilo pun sebulan.. haritu checkup 2 bln berat dia dlm graf kuning… help mommies mcm mna nk bg berat dia naik?? Kadang2 jeles tgk anak orang lain semua montel2…

3 Các câu trả lời

anak fully bf or susu formula? anak ada jeluak susu @ muntah susu tak? nurse tak ada cakap apa2 ka

berat baby now berapa?

8mo trước

4.5 mcmtu haritu last checkup 4.1kg