kos bersalin di Hospital Swasta

salam mommies. nak tanya, kalau bersalin dkt swasta biasa range harga berapa ye? saya takde pengalaman lagi. boleh share2 based on experience or knowledge? tq ☺️

2 Các câu trả lời

kpj around rm3500 normal, czer around rm8500 above. depends hospital. kalau andorra x silap i starting 3899 for normal, 8999-10999 for czer. x termasuk pakej utk baby tau. tgok pulak berapa lama u kena tahan. tpi make sure sediakan bajet atleast 12-15k. kalau² ade emergency.

2y trước

swasta mmg kne sedia duit byk or else. u try search fpp package.

Sy di Kuantan, InsyaAllah bakal bersalin di KMC. Range harga utk bersalin normal RM3-4k, if ceaser boleh cecah sampai RM10k

2y trước

Ya betul, tu utk bersalin shj