ASAM PRESERVED FRUITS

Salam mommies , nak tanya blh ke kalau sy mkn asam2 camni ? yg telah dipacking mcm dekat kedai runcit or mart camtu ,stgh org ckp blh , ada yg ckp jeruk pak ali time2 pregnant cuba elakkan sbb ibu garam dia kuat ,tp depend atas badan masing2 la kn..tp sy ni jenis penakot sikit , mulut ni teringin sgt nk mkn asam2😅 kandungan sy baru je 13weeks ,sbb still baru lg kn byk benda yg sy takut nk telan ☺️ #bantusharing

ASAM PRESERVED FRUITS
2 Các câu trả lời

Sometime apa yang kita nak makan xperlu tanya pon kat umum sebab tiap org ade pendapat sendiri..then ada y bagi pendapat lebih² mcm doktor pon ade 🤣🤣buat kita rasa takot and mcm2 rasa negatif.. Cuba tny ahli keluarga, mak, kakak, mkck² ke😁selagi awk rse nk mkn and awk rse perut awk ok.. Makan aje.. Jgn makan lebih2 tu je

Semua asam boleh bg trigger pedih ulu hati. Nak makan masam makanlah mangga ke, epal hijau ke. Itu yg saya makan, lauk asam pedas, patin tempoyak, singgang, kerabu mangga. Lgpun ada GDM, so saya elakkan lah makanan yg puan share tu dan asam2, jeruk pak ali bagai

1y trước

Ohh cmtu ,tkut plk dgr 😅 tqvm puan 🥰