Tolak nipple kiri

Salam mommies nak tanya anak sy 2bulan tapi skrg ni dia selalu tolak nipple sebelah kiri je..nk minum yg kanan je..sebelum ni okay je dia accept kedua2 belah... Knp ye..?confused saya Maaf lah ni anak pertama jd byk tak tau dan nak belajar . #firstbaby #1stimemom

2 Các câu trả lời

sis boleh offer time dia mamai atau bgn tido. lama² baby akan terima. mungkin dia selesa belah kanan.

baby Saya dr lahir tidak mahu tapi sya paksa..maybe air susu tiada sbb tu ia tolak