Minyak kelapa dara berkesan atau tidak

Salam mommies. Nak tanya ada tak yg amalkan minum vco semasa hamil? Berkesan ke? Ada kawan sy kata dia beranak senang takde koyak langsung. Tapi ada jugak sy terbaca post doktor kata vco ni tak membantu utk memudahkan proses bersalin pun. Sy pun konfius nak ikut antara cara moden dgn cara lama. First baby, belum ada pengalaman ?

1 Trả lời

Jawapan doc imelda

5y trước

Tu la.. kak ipar cerita pengalaman dia pon lain2 cre beranak.. semua anak xsame sakit nk beranak.. ade koyak bnyk.. ade koyak sket.. ade xkoyak...