Keputihan yg bnyak normal kah ketika mngandung?

Salam. Hi mommies.. mcm mana nk kurangkan keputihan? Dah pnah guna ubat insert sekali.. x lama jd smula. Keputihan hijau yg muda(ke arah kuning).. tp tak gatal n x berbau... cuma x selesa & risau kt baby.. #29weeks..

2 Các câu trả lời

doc ada ambik sampel keputihan x?dlu ank 2nd sy teruk keputihan, gatal².buat test cuma jangkitan kulat.kena bgi ubat insert tu.doc pesan kerap cuci kat bawah guna air suam & keringkan, panties semua sy tukar baru.lepas tu baru ok.

5y trước

makan manis salah satu sebab juga, tp sy time tu x minat manis, suka asam².hehe.ank 1st kuat mkn manis tp xda keputihan.mgkin yg sy tu sbb hormon kot.

Normal kalau tiada rsa gatal atau lain2.