Krim ruam muka

Salam mommies. Krim ruam apa yg sesuai utk baby 1 bulan ya? Kalau boleh nak krim yg selamat klu termasuk mulut baby sbb anak sy suka gosok muka guna tangan even pakai mitten sekali pun. Sy dah cuba pakai bepanthen dan drapolene, tak kurang juga. Pegi farmasi dia bagi econazine tp yg ni steroid tinggi, ruam mmg pulih dlm masa sehari tp bila sy stop pakai ruam tu keluar semula.. sy takut nak pakaikan hari2 sbb kulit anak sy jadi kering 🤦🏻‍♀️

Krim ruam muka
26 Các câu trả lời

pakai herbal blend shaklee puan ,organik ,alhamdulillah bnyak feddback positif ☺️

krim zaricort sesuai sis..beli dekat farmasi rm10 saja..

econize ni utk ade mslh fungal..utk bby x sesuai..

pakai krim momade sis.. beli kt farmasi

guna vaselin atau bedak agnesia je sis..

4y trước

Sy ada cuba guna vaseline baby tp tak kurang apa pun.. bedak agnesia sy belum cuba lagi. Bedak tu sapu di muka baby mcm biasa atau buat mcm bedak sejuk? Sbb anak sy ni suka gosok muka dia lepas tu hisap jari 😂

Try herbal blend drp shaklee..

Econazine ni utk org dewasa

ni kuat racun ni. better jangan...

4y trước

Tulah sis.. sbb i tak pernah tahu pun krim ni tak sesuai utk baby.. tp dari first i sapu i perasan bau ubat dia kuat and klu sapu terus ruam hilang means kuat la tu kimia dlm tu 🤦🏻‍♀️ i beli pun sbb pharmacist yg suggest 🤦🏻‍♀️

Hey no!tu utk adults babe!

betul econazine utk org dewasa...

4y trước

Hmm tula sis sy pun baru tahu lepas sy post benda ni 😌