Bantu

Salam mommies harini igt nk buat bubur + carrot utk next 4dr. Sbb dh lepas labu 3 hari. Hrini nk buat carrot. Blh share cara pnyediaan carrot tu tak? I beli baby carrot kecik comel je. Kena rebus atas steam saja blh tak? Pastu trus blend? Atau mmg kna rbus jgk?

1 Trả lời

paling best, steam dulu tu carrot. klu dah betul2 lembut, boleh try blend sekali dengan bubur. tapi ini cara saya lah. lain org, lain cara 😀

5y trước

Steam saja la pn blh la smpai lmbut? Takyah rebus kan sis