kiraan pergerakan baby

Salam mommies.. Happy mother's day to all of u.. Sy dah 28w4d... Nk tnya mcm mana nk kira pergerakan baby.. Mcm xberapa fhm explaination dr KK... Tkut slh input dlm buku.. Anyone leh share?

2 Các câu trả lời

Macam sy kira setiap setengah jam. Nak buat sejam2 pun boleh. Contoh skrg dia gerak atau kick, lepas 5 minit pun dia gerak, tu tetap dikira satu gerakan. So tick dalam buku. Make sure cukup 10 gerakan dlm 9am-9pm.

4y trước

🤗

tips nk senang copy kt buku pink, awk buat group whtsapp dgn husb. setiap kali baby gerak, awk click emoji 👣. nty copy kt buku . lg mudah. date & wktu sng nk tgk☺️ tlmbt update pon xpe, dlm whtsapp dh ad.

4y trước

Tq