Breastpump

Salam and hi mommies.. Brand breast pump apa yg ok ye? Kakak ipar sy ade bg medela swing tp dia da lme x gne.. Sy try on medela mmg hidup cme accessories dia sy nk bli bru tp mhal plak rsenye.. Rase cm better bli bru je cme x tau nk bli yg mne.. Any suggestions ke mommies?

1 Trả lời

Brand Lacte

5y trước

Saya nk terang pun tak reti. Saya pkai lacte solo. Tapi mmg mudah la nak guna. Bole tgk review dlm youtube search lacte solo/duet/elite pump