PERMAINAN UNTUK BABY

salam mommies. boleh share tak toys apa yg sesuai untuk baby 7 bulan ke atas? mommies semua beli kat mana? thanks. #pleasehelp #firsttimemom

3 Các câu trả lời

Saya belikan dia bola. Bola takraw kecik, bola kecik, and kekadang saya beli sticky notes tu saya letak kat cermin. Nanti dia main sendiri sambil saya kenalkan warna dekat dia

Flash cards Teether Rattles Finger puppets Stackable cup Playmat Cloth book peek a boo Setakat tu je permainan anak saya.

beli kat shopee je sis. cari mainan rattling, teething.