Pap Smear / Muncung Itik

Salam mommies, ada yg penah try buat? Share pengalaman sikitt 😃😃 #ingintahu

Pap Smear / Muncung Itik
39 Các câu trả lời

Sy pnahh dkt 4 kali jgk 😆 awai2 tu sakit la sbb 1st time kena.. cuma msa dktor buat tu jgn keraskn bdn, kena rilekk ja.. klau keraskn bdn tu yg dia rsa sakitt

Pernah try bnde niyh.. sebab doc nak check kat bwah... masa mula ii masuk tu jer sakit sikit... tp dah ok.. tkde rsea pape dah ☺️ cuma kena rilex jer...

pnah kne 3 kali mse ggur ank prtama...xsakit sgt ..ckit jek rse sakitnya.mcm Kita sepit kulit Kita guna sepit kain tu...cm tulh rse dia..mse saya kne tu..

sakit tapi kena tahan jangan dikemut lagi tambah sakitnya .. nanti dia masukkan ni pastu Macam ada satu lidi kecik dia nak ambik sampel

Sakit yaa amat sya kena 4 kali 😭. Besi skali yg plastik 3 kali saya fobia 😂😂😂.

Taktau la berapa kali dh merasa hahahaha yg penting, rileks dan brnafas mcm biasa. Jgn dikemut kemut

ada berapa kali juga lah chek bawah tu, adui mcm seram tpi xsakit pn cm xselesa dan kena rilex jer

Sy pernah sebb nak ambik sample keputihan Agak sakit sikit sbb masa tu mengndung anak prtama

pernah kena masa gugur 2018 ...kena sampai 4 kali Allah je tahu..nak mengis PON ada🤭

msa msk wad ptama kali 2kali dceknya dsbbkn alat yg ptma xblh pakai.. dia cek kali kedua....

4y trước

Sakit x? 😵