mee segera

bolehkah sy mkn meegi segera (maggi? ) kndungn 9 minggu

17 Các câu trả lời

boleh je...sy pregnant dulu anak dah 3 tahun...mkn je...campur sayur+telo...tp jgn selalu...sekadar lepas teringin...& hari yg sama jgn tmbh makanan lain yg x sihat, makanan fast food lain&makanan ringan...selain lepaskan teringin kena jaga² juga ..hehe...😊

Boleh makan Maggi...kna kreatif..so letak benda2 berkhasiat..contoh sayur2...sbb kita bukan mkn sorg..makan berdua .apa yg kita makan tu baby pun akan makan sama..so kna makan buah banyak..utk balance kan..

Saya pn terasa rasa nak makan maggie tau hehe.. Sabar jek ni adudududu 🤣 kadang jamah 2 sudu jek selebihnya suami yg kena habiskan 🤭

5y trước

kan wktu mlm time lpaq ingt maggi ja . 🤭

Boleh tp jgn selalu & jgn byk2 sbb bila pregnant ni kena jaga pemakanan. Maggi tinggi garam, perasa, pengawet...

5y trước

tq sis 😘 trngin maggi tomyam

blh jer .. sya mkan maggi ayam sepanjang sya mual trok .. skrng ada kurang dah , dpt mkan bubur dah ..

5y trước

dulu mual trok 7minggu smpai skrng .. skrng dah 17 minggu .. still jugak mual tpi x laa trok mcm mula2 dlu

Sekali sekala boleh sis, bini saya pon saya x bagi mkn, huhu

Saya pulak teringin makan ghost pepper dgn maggi pedas 😌😌😌

5y trước

sama 😂😂

Sy mkn jer. Tp hnya mkn separuh.. Lepas trliur jer

Boleh je. Jangan kerap. And buang air rendaman pertama tu

5y trước

ya tq sis .. 😁👌

nk rase2 bleh la sis.. tp xbleh byk n xbleh slalu