1st scan

Salam mommies, ada ke mommy2 smua nampak apa2 dekat scan tu . Ni first scan 7weeks5days . Dr bulatkan tu tp saya mcm tak puas ? betul ke ye ada ? Atau kecik lagi ? #firstbaby

1st scan
12 Các câu trả lời

same lah macam saya sis sampai cakap ngan doktor betul ke mengandung tak nampak apa2 pun doktor cakap kecik lagi kut nanti dah 10week dah jelas dah

sy doakan semoga semuanya baik2 shj... dan sihat.... sy pernah mengalaminya... tapi tak manis untuk bercerita di sini...

Sya msa scan 7minggu 5 hari dulu,dah nmpk kntung dgn janinnya..mybe sis punya ni kecik lgi kot.

Sy scan msa 7week nmpk kantung n janin tpi msa tu janin sy Nmpk mcm bulat comel kecik jek

kecik lg kot.. mcm sy pergi time 8weeks dh nmpk kantung n embryo kecik jela tp..

Scan perot ke bawah ?? Normal thru vagina jelas sgt2 dh kantungnya 7w5d ni

kantung je tu lagi..warna hitam tu..mmg ada..tahniah sis..

Waalaikumussalam, kecik lagi tu sis. Nampak kantung je

msih bru sis...law nk 11mmgu bru nampak jelas ckit...

Bentul sel sis memg x nmpk 12 week bru nmpk