BIUS FULL / HALF KETIKA DNC

Salam mommies. 2 minggu lepas saya disahkan missed niscarriage (kandungan tak menjadi). Hari ni repeat scan and kantung masih tak keluar sendiri. Tiada bleeding dan sakit perut juga. Doktor tanya, nak tunggu lagi 2 minggu tak? Tapi saya decide untuk teruskan proses dnc sebab tak sanggup nak tgu lama lagi. Plus dah mmg konfirm, kandungan tak menjadi 🥹 Btw, nak tanya. Apa beza bius separuh & full semasa dnc? Ada mommies yang blh share pengalaman tak? Tadi saya tanya doktor, dorang suggest utk saya bius half saja. 😁 Tq mommies ♥️ Doakan urusan saya dipermudahkan ye. Aamiin ♥️ #dnc

13 Các câu trả lời

Sy kene DNC bln 8 bebaru ni - full bius di KPJ. Serah diri sbb tiada lg fetal heart beat & tepi sac dh start ade bleeding.