OPK

Salam momies semua..nak tanya pendapat..sy punya OPK still double line..tak drop pn jd 1 line..slalu cd12 dh 1 line..apa ye pendapat momies semua?

OPK
3 Các câu trả lời

No3 dr atas tu nampak dh positif. Tp after that nampak mcm negatif. Opk ni kne alert lebih sis. Xsemestinya nampak double line je tu positif. Dia yg sama terang dua2 line tu positif. Kalau 1 line kabur mcm yg bawah skali tu still negatif. N lg 1 waktu subur kita 24jam je sis. Bukan 2 hari bukan 3 hari.

5y trước

Yup. Positif dh tu

Tgu line sama terang br btul2 positif.. Time tu trus on..

Positive tu..