Muka Jerawat banyak

Salam mom semua, nak tanya ramai org ckp kalau muka keluar jerawat byk tak berseri anak perempuan betul ke? dan Majoriti ramai ckp sye dapat anak perempuan, time bujang muka sye bersih bila pregnant habis jerawat nanah muncul Mohon share ? #anakfirst

Muka Jerawat banyak
98 Các câu trả lời

Awal preggy sy pun timbul jerawat pasir dan gatal2 tp x la smpai mcm d gmbr..skli scan baby boy.tp kita xtau kan,kdg2 scan baby boy,kluar baby girl..xpyh pcaya 100% dgn scan tu.

5y trước

Betul sis..jnji baby sihat ❤️

takde laa sis.. sy 4 kali pregnant.. muka bersih.. takde jerawat.. bekas je.. mase seblom preggy kulit sensitif.. cpat bertanda.. 3 kuar boy.. yg terbaru ni kuar gigirl..

Sy masa pregnant anak no 3 muka teruk jgk.. Bersalin keluar baby boy.. Hormon sis.. Xkisah la laki ke pmpuan ke jnji ank sihat sempurna anggota badan dia dh ckup.. 😊

Anak ke 3 muka sy keluar jerawat tp yg keluar baby boy. Mengandung kali ke 4 ni muka ok jer xde jerawat tp boy jugak.hehee skrg alhamdulillah dah nak masuk 38 minggu.

Sy pun sama naik jerawat,,, kalau family sy naik jerawat semua dpt bby girl,, kalu muka bersih baby boy,,, sb baby girl amik seri muka mak dia org lain sy xtao lah,,,

Tak juga. Kakak ipar saya sblm pregnant muka bersih mmg xde jerawat. Bila masuk 4months muka teruk gila jerawat penuh pluss mengelupas dengan kusam lagi, keluar baby boy

5y trước

perubahan hormone jgk kot sbb ade yg ckp masuk 4 bulan semua alahan akn hilang

Tu hormon. Tak semestinya. Sy muka srlama mngandung tk dek penjagaan skincare. Kdg2 mandi tk pakai cleanser pon, tp alhamdulillah jerawat tak naik. Anak pompuan

Saya pun sebelum pregnant muka flawless , putih tapi bila pregnant ni banyak jerawat naik muka nampak kusam selekeh sedih betul kadang nak selfie pun malu 😅

Saya tgh preg baby girl 7bulan. Naik la jerawat 2/3 ketul. Muka kering menggelupas sikit. Takde la teruk mcm ni. Perubahan hormon je ni. Takde ape2 lah

Sy baby boy ke baby girl dua2 tkde mslh kulit. Tp yg sy perasan msa bby girl kulit jd flawless pulak. Lain org lain pembawakan agknya. Tk tentu jugak