Boleh beritahu saya

Salam Mom boleh tanya tak ? Saya Firstmom skrng 36 w 4 day start kemarin pinggang saya sakit sangat kencing kerap sangat buang air besar kerap kat bawa asyik” sakit kaki paha sakit kenapa ya . Biasa nya Brp lama lagi akan bersalin #firstmom #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

3 Các câu trả lời

Saya 37w1d pun mcm tu juga.. pinggang pinggul peha blakang badan smua sakit on off. Perut makin kerap mengeras. Miss v pun ngilu and sakit, kencing takyah ckap la mmg kerap. Malam pun setiap 1-2 jam bngun kencing. Maybe kepala baby dah masuk laluan la kot tu.

normal. boleh cek doc mahu bukaan cm awak . kalau sudah ada tanda , kena pergi ke hospital.

Dah nak dekat tu